joi, 4 septembrie 2008

România necirculabilă

Iată că am reuşit după aproape o săptămână să îmi fac timp şi pentru jurnalul ăsta... e greu să te reacomodezi cu rutina zilnică după vacanţă. Mai ales când revii "acasă" şi o iei în freză direct şi sălbatic, în trafic.
Ştiu că postarea asta o să fie în totală disonanţă cu cea a lui Cosinus, cea despre autostrăzi, unde parcă se vedea o rază de lumină, însa, cu scuzele de rigoare, N-AVEM ŞOSELE!!!
Trecem cu vederea zecile de bizoni care zburdă pe drumeagurile patriei de parcă ar avea 3 benzi la dispoziţie, nu una, şi aia îngustă ca dracu. Bizoni cu gip sau bizoni cu număr pe care scrie, mic, în stânga jos, E sau I, şi care, dacă ar fi "originali" din ţările alea probabil n-ar face ce fac. Aşadar, pe ăştia îi lăsăm deoparte, că ei vin şi se duc. Dacă nu omoară pe careva în traseul lor. Drumeagurile noastre însă rămân. Ca şi pietrele din apa de râu.
Păi, fraţilor, să faci de la Piteşti până la Sibiu, preţ de vreo 160km, 5 ore juma'... nu-ţi vine să-ţi bagi piticu? Şi asta în miez de weekend, sâmbătă noaptea! România asta e necirculabilă!

Am zîs!

Niciun comentariu: