sâmbătă, 31 ianuarie 2009

Facelift

Eu sunt, conform carnetului de conducere, ochelarist. Asa zice acolo: "poarta ochelari de corectie". Norocul meu e ca amenzile vin acasa, si in trafic nu m-a mai oprit nici un politist de multa vreme, iar cand m-a oprit... motivele au fost mult mai grave decat sa observe ca ceea ce scrie pe carnet nu corespunde cu ce se vedea pe nasul meu. De fapt, cu ce nu se vedea, ca n-aveam ochelarii aia!

Dar cu ceva vreme in urma m-am hotarat sa remediez problema, motivul principal fiind ca o sa vina primavara si va trebui sa observ 'gicile cat mai din timp, fara sa fiu nevoit sa tot apelez la nevasta ca sa mi le arate.

Asa ca m-am pregatit sufleteste si mi-am luat descoperirea de card la plimbare. Culmea a fost ca preturile nu au fost foarte departe de ceea ce ma asteptam. Chiar si reteta a fost cea pe care o banuiam. Cu aceasta multumire in suflet mi-am ales niste rame ca design decente iar ca pret... nu zic decat ca-s Seiko din titan.

Drept sa zic, am fost surprins cat de bine imi stateau. Ceea ce parca nu era in regula. Asa ca alaltaieri, cand m-am dus sa ridic ochelarii, am mai verificat o data. Intr-adevar, imi statea super. Drept urmare mi-am zis ca ar fi bine sa amplific efectul. Cum n-aveam cum sa slabesc instant cu 20% am ales o solutie mai rapida, adica am intrat intr-o frizerie, si am dat jos parul pana la 15 milimetri. Trebuie sa recunosc ca aveam inima stransa cand i-am zis frizerului "scurt, domnu', mai scurt!". Dar efectul a fost Wow!

Mi-am pus ochelarii, m-am uitat in oglinda, si am ajuns la concluzia ca daca as fi fost si barbierit as fi fost irezistibil. Am simtit cum cresc cinci centimetri. Iesind din frizerie soarta mi-a dus in cale controlul de calitate in persoanele a trei cunostinte de sex F, care mi-au confirmat efectul Wow!, asa ca m-am declarat multumit. Si am mai crescut cu cinci centimetri.

Asa ca pot sa anunt oficial ca sunt cu zece centimetri mai inalt, cu cinci procente mai slab, cu increderea in sine la suta la suta, si tupeul si obraznicia date la maxim.

Ce efecte secundare vor aparea?... Urmeaza sa vedem...


Un comentariu:

raudemusca spunea...

E clar! Descoperirea aia de cont o sa ia proportii!
Ca la 10cm in plus si 5% in minus la gabarit, nu mai ai cu ce sa te imbraci. Deci urmeaza innoirea garderobei.