sâmbătă, 4 aprilie 2009

Momentan n-am cuvinte...

Adică nu că n-am deloc. N-am de alea care se pot spune în public. Am numa de alealante, care trebe cenzurate la greu. Gata. Vă zic şi di ce. Ui din cauza noului impozit pe care ni-l pregătesc cretinii ăştia de la "ministeru de finanţe şi băgat mâna în buzunaru românului până dincolo de umăr".
Îs consternat de câteva zile de când am auzit ce plănuiesc ăştia. Ocazie cu care am aflat că-s considerat evazionist fin'că acum doi ani am demarat un biznis care nu se ridică la nivelul aşteptărilor ne-onorabililor guvernanţi, drept pentru care tre' să fiu "amendat" că am creeat şi io două locuri de muncă şi n-am cerşit mila statului.
Aşa că, momentan n-am cuvinte. N-am decât gânduri pentru minţile creţe care vor să ne ajute să murim mai repede. Gânduri care nu se pot pune în cuvinte suficient de civilizate.

3 comentarii:

KamZara spunea...

Adica tu vroiai sa respiri neimpozitat? Unde te crezi???

raudemusca spunea...

Adica mă cred în ţara pe care am refuzat s-o părăsesc când am avut ocazia, şi în care până acum am plătit impozit, de cinşpe ani de când m-am făcut intreprinzător. Doar că până acum am plătit o parte din ce produceam. O să ajung acum să fac credit la bancă pentru a putea acoperi sumele ce se vehiculează?
Impozitul este ceva normal într-o ţară civilizată, atâta vreme cât e un impozit de bun-simţ şi lasă omul să trăiască din ceea ce produce.

KamZara spunea...

Adica rau faci daca ai impresia ca poti sa traiesti in tara ta...guess what, you can't...e de rahat maro, but wha'cha gonna do?