luni, 20 aprilie 2009

P.F.

Ca si de Craciun, si de aceste sarbatori pascale telefonul meu a suferit de invazia SMS-urilor cu urari. De la cele ultrascurte (P.F. = "Paste Fericit" in varianta de criza) pana la cele care se intindeau peste cele 160 de caractere regulamentare, punand expeditorul la cheltuiala dubla (da' ce ma-sa, o data-s Pastile!), de la cele preluate din arhiva de anu' trecut la cele in premiera, de la cele scrise cu greseli ortografice la cele cu 'costum / cravata'.

N-am raspuns la nici unul din ele. Si nici n-am trimis nici unul din proprie initiativa. Daca am avut ceva de spus, am sunat. Am preferat sa ii aud vocea celui caruia ma adresam.

Nu, n-am compus un mesaj, apoi n-am apelat la minunea tehnicii numita "Send to all", si dupa aceea nu m-am simtit cu sufletul impacat ca mi-am facut datoria de bun crestin.

Decat sa trimiti o caruta de SMS-uri ca sa-ti dovedesti tie cat de 'bun' esti... nu crezi ca sufletul ti-e mai impacat daca trimiti un SMS de doi sau trei sau cinci euro pentru nenumaratii copii suferinzi care asteapta sa se stranga 'jde mii de euro ca sa poata fi operati in strainatate si sa aiba, eventual, sansa unei vieti normale?


3 comentarii:

un'A'mic spunea...

pai altfel cum ar sti sefu' ca l-ai pupat in fund si de pastele asta? sau proetena... cum sa stie cat de mult o iubesti, daca nu trimiti sms SPECIAL pentru ea? daca trimiti sms ca sa ajuti copiii nu poti dovedi ca esti o persoana mai buna, ci doar ca esti una care cheltuie inutil... si vorbesc ironic, ofcourse!

raudemusca spunea...

Mie îmi place despre ăia care îţi dau SMS presupunând că tu le ştii numărul de telefon, şi nu se semnează defel. Şi probabil se aşteaptă să le şi răspunzi.

un'A'mic spunea...

muahaha, anu' asta au primit un mare BLANK de la mine. nici macar n-am pus mana pe telefon :)