miercuri, 16 decembrie 2009

A venit iarna!

... şi odată cu ea au dispărut şi străzile Sibiului. Vieţuim in prezent într-un oraş cu 3 străzi şi 2 bulevarde. Restul au dispărut sub nămeţi.
Dom' primare, campania electorală v-a ţinut ocupat, aţi fost prea prins cu treburile ca să mai fiţi atent şi la prognoze? OK, pe domnia voastră vă înţeleg şi vă scuz, dar aparatul Primăriei, care trebuia să fie pe fază, ce păzeşte? Iar i-a prins iarna nepregătiţi. După 20 de ani, încă nu am învăţat să fim pregătiţi? Încă nu am învăţat că iarna, totuşi, NINGE?

2 comentarii:

un om simplu spunea...

se pare ca nicaieri pe unde a nins(a venit iarna), nu s-a stiut si ce provoaca ninsoarea...este probabil, că acelora, care stau intr-un scaun prin primarii sa le placa zapada...de ce sa nu aibe si dansii dreptul sa se bucure precum copii de zapada alba si pufoasa, sa se uite linistiti pe fereastra cum se aseaza zapada(cum se depun troinele)

este probabil un confort pe care si-l acorda, acela de a privi cum oamenii ingheata in masini, un confort pe care il aveau poate inainte de a ocupa un post in primarii,da' se poate sa fie o placere pentru ei sa stranga cat mai multe laude(=injuraturi) pentru ceea ce nu au facut...nu este exclus nici organizarea unei competitii: CINE STRANGE MAI MULTE "LAUDE"

Alydor spunea...

dom'le... problema e simpla. Nu au ascultat ce de a zis primul mariner al tarii... "Iarna nu-i ca vara..." Probabil pentru faptu' ca primarele din Sibiu nu face parte din lista pedeleilor, deci nu pleaca urechea la ce zice dusmanu' de clasa....


Suma respectelor, Alydor