luni, 4 ianuarie 2010

Don't drink and drive

Stiu, cititorii nostri sunt cuminti si responsabili. Lor nu trebuie sa li se spuna sa nu se urce la volan daca au pus "oaresce" pe limba. Dar sunt sigur ca fiecare din noi stim pe cineva care o mai comite din cand in cand. Si il toleram ca "ce-s io, ma-sa, sa am grija de el?". Nu, nu suntem "ma-sa", dar putem fi "celalalt" din trafic. Cel care nu mai ajunge acasa...

Cu sarbatorile care au trecut normal ca s-au intamplat tot felul de minunatii provocate de grupele de OH aflate la volan. Ce sa mai comentezi ca politia nu-si face treaba, cand tocmai politaii sunt cei care o comit?

Asa ca luati clipul acesta, si luati-l de mana pe iresponsabilul pe care-l stiti, si obligati-l sa piarda cinci minute uitandu-se la el. Repetati ori de cate ori e nevoie. Si data urmatoare sunati la 112 si dati-l in gat. Fara remuscari.



2 comentarii:

Neamtu' spunea...

Foarte la subiect spotul. Din pacate, ca mai toate spoturile/campaniile sociale, prea putin succes are. Pe romani i-a durut la basca de campania 'viata are prioritate', chiar daca nu se compara cu ACEASTA campanie... Dar spotul asta... e deosebit...

Cristina spunea...

si se intampla, din ce in ce mai des. si asta-i tragedia, futui!

trimit mesaje tuturor cunoscutilor (la randul lor vor trimite): daca nu punem pret pe viata noastra, macar pe-a altora!!!!!