marți, 30 martie 2010

O zi funny

O zi ca oricare alta. De fapt una din zilele alea care ar putea sa inceapa prost, si sa se termine si mai prost, si despre care seara spui cu obida ca ar fi putut sa lipseasca din calendar.

Dar azi m-am fofilat, si ma distrez ;;).

Plec de acasa cu tot felul de comisioane, il iau pe Amadeus cu mine. Ajung pe centura, coada la bariera cat vedeai cu ochii. Dau muzica mai tare, si astept linistit. Trece personalul, pornim in ambuteiaj. Intr-un tarziu imi vine randul sa trec peste liniile ferate, si cand ajung exact pe mijloc o aud pe Nena "Irgenwoooo, irgendwieeeeeee, irgendwaaa-ding-ding-ding-ding-ding!". In acelasi moment coada se opreste, din cauza la semaforul de la 500m. Ups! O rog pe Nena sa taca, dar in continuare "ding-ding-ding...". Amadeus cu botul pe o linie, si cu curu' pe ailalta. In fata si in spate altii, nici un metru de manevra. O iau la fuga, ii rog pe cei din fata sa se inghesuie, oamenii isi fac masinile precum sardele, da' il scot pe Amadeus dincolo de linie, si privesc ranjind cum trece marfarul prin spatele meu.

Mai incolo, ma'c sa-mi fac RCA. Inainte sa ma duc acolo, la Omniasig, ii zic lu' raudemusca ca daca ma duc risc sa-l iau pe ala de gat, din cauza la betelele in roate pe care mi le-a pus cand cu reparatia. In fine, ma stapanesc, ma duc la om. Se apuca sa-mi faca calcule, ii suna telefonul. Se ridica de la birou, merge sa-si ia mobilul, si cand se intoarce la birou aluneca pe parchet, cade, si cand i-a tras cu sete un cap de coltul biroului pana si eu am vazut stelele verzi. Normal, inainte sa vad ce are, si daca mai respira, prin cap mi-a trecut numai ca stie mai multa lume ca-s suparat pe el, eram singuri in toata cladirea, si ma si vedeam schimbandu-mi preferintele sexuale prin parnaie. Pana la urma s-a ridicat singur de jos, cam dizzy, saracul, asa ca n-am mai pus la suflet faptul ca ii iesea din calculator ca trebuie sa-i platesc ba 246, ba 258 de lei. M-am bucurat ca am scapat de condamnarea la omor cu premeditare.

Ziua inca nu s-a terminat, cine stie ce se va mai intampla.

Da' io ma distrez de minune!


2 comentarii:

raudemusca spunea...

Apai da' stiu ca l-ai injurat pe ala... pfuuuu!

Anonim spunea...

si pe ala, si pe alalalt...concluzia?
o zi faina, pt. amandoi:D