luni, 27 august 2012

Moda la bikinei

Tocmai ce m-am intors din concediu. Dupa ce am petrecut doua saptamani in Bavaria cea verde, la intoarcere am constatat ca avem o tara ca o gaura de cur. Maro si plina de jeg. Dar nu de asta voiam sa vorbesc.

Intr-una din zile aveam planificata o excursie la Galaxy Erding. Chiar inante sa plec imi trece prin cap ca s-ar putea sa am probleme cu slipii. Asa ca ma interesez la prietenul meu: Auzi, cum mai e cu chilotii de baie pe aici? Parca stiam ca nu mai sunt acceptati aia clasici. Face o mutra degustata: Sunt cretini, mah. Cica trebuie sa ai din aia cu manecute, ca normali mai poarta numai gay-ii. Pana si eu a trebuit sa-mi iau din aia. Adica la femei se fac din ce in ce mai mici, la noi din ce in ce mai mari. Cand il vad pe cate unu' ca sare in apa in pantaloni pana la genunchi ma apuca greata. De aia prefer sa ma duc la lacuri, unde nu ma stie nici naiba, acolo pot face baie si in cucu' gol!

Asa ca m-am interesat de primul magazin in drum, si mi-am luat slipi cu manecute. Intr-adevar, in Therme n-am vazut decat vreo doi cu slipi citavi. As fi facut nota discordanta.

Asa ca ii doresc la ala care a inventat moda asta sa umble numai cu nisip intre buci si sa-l manance bacteriile care i se inmultesc in chiloti!

3 comentarii:

io-n Dushu Tau! spunea...

ataaaaaaaaaaata rautate :)) mie imi plac mai mult aia cu manecute...scot mai bine in evidenta un domn decent, decat un bikin d'ala prin care ii citesti in parul de pe burta. :D

Cristina spunea...

Hehehe...mosu meu le zicea "budigai" (naiba stie de unde...)!
Eh, si daca tot te-ai intors din conced din jermania sa-ti spun ca noi am fost la felix si ca.....atentie! nu suntem in jermania, un cuplu frumos compus din el si el (waiiii se sorbeau din ochi mai ceva ca romeo si julieta) purtau acelasi tip de budigai - adica cu manecute!... moda n-a ajuns si la noi :D sau :(

raudemusca spunea...

Da' de cand moda asta cu AZP-urile? Io am fost anu' trecut la Erding dar parca n-am observat tipul asta de discriminare. Sau oi fi fost si io "discordant" si m-am bagat de seama?