sâmbătă, 14 martie 2015

Negandite for fun

Numa' pentru ca m-am distrat:

Bancomatele au inceput recent, probabil vreo directiva idioata de la tata Isarescu, sa te avertizeze cu cat iti vor comisiona retragerile de cash. Cand am vazut-o prima oara la BCR am zis ca or fi ei idioti (nu ca n-ar fi), dar apoi am vazut-o si la ING. Oare cati or fi abandonat operatiunea zicand Nu, nene, nu-mi convine cu zero, sa-ti pui si tu o parte, ca, vorba aia, esti ditamai banca fomista!

Si m-am mai distrat si la policlinica. Unde o tanti doctor (care, de altfel, e o simpatica) anunta cu mandrie ca in cabinetul ei poate sa vina oricine, chiar si cei cu bube la inima. Ca io cred ca doamna stie ca e o diferenta intre Casa Nationala de Asigurari de Sanatate si Consiliul National pentru Studierea Arhivelor Securitatii.

Si un Later Edit: Dovada ca generatia tanara a inceput sa-si gaseasca de lucru:




2 comentarii:

raudemusca spunea...

Fereasca Sfantu' sa patesti ca mine, si sa ai in fata un nene mai in varsta, uluit de ce scrie pe ecran si care nu stie ce vrea aparatu' ala de la el! Si sa stai, si sa stai, si sa-i explici, si el sa nu priceapa, si iar sa stai sa vina cineva din banca sa-i explice inca odata, si iar sa stai, si sa nu-ti poti rezolva problema timp de 15-20 de minute, problema care ti-ar fi luat in mod normal mai putin de 60 de secunde... Frustrant.

io-n Dushu Tau! spunea...

meh, sa imi ia banii isarescu si asa tot la el ajung si dupa ce ii cheltui...