luni, 10 noiembrie 2008

Politicienii incurajeaza pirateria!

Io cand merg cu masina, ascult muzica. E spatiul meu propetate personala, si pot sa ascult orice si oricat de tare, ca nu deranjez pe nimeni (nu va ganditi la altele, e "instalatia" standard de pe masina, nu ascult cu geamul deschis, si, pe verificate, la un metru in afara abia daca se aude ceva). In general ascult radiouri, ca e mai comod. Muzica buna e peste tot, daca nu e, cu o apasare de boton capeti.

Pana acum era suportabil, puteam trece peste calupurile de publicitate. Dar de cand cu campania asta electorala, deja e peste limite. Reusisem aproape sa trec peste reclamele Q-Fort (sa reziste... sa reziste... sa reziste...), dar publicitatea electorala intrece orice imaginatie. Mai obsesiva, mai plina de cacat minciuni.

Mi se pare absolut normal sa-ti iei campii si sa navalesti pe deceplusplus si torente si sa iei orice, numai sa nu-i mai auzi!

(Disclaimer: Pentru cei interesati, eu ascult in masina numai MP3-uri facute de mine dupa CD-urile originale pe care le-am cumparat in mod legal si pe care le pot prezenta drept dovada. Asta asa, in caz ca ii vine cuiva vreo idee...)

Niciun comentariu: