joi, 31 iulie 2008

Despre apă şi solidaritate

Deci, să nu vă aşteptaţi să citiţi aici din ce se compune apa şi ce procente de hidrogen şi oxigen conţine ea.
O să bat câmpii pe cu totul altă temă. Şi anume inundaţiile.
Că pe vremea când io ma distram de minune la nunta lu' cumnatu, undeva în ţara asta ploua cu găleata. Şi ploua aşa de tare încât cameramanul care filma la nuntă era şi obosit şi stresat la max. Că îşi face omu mansardă pe bloc, şi din cauză de ploaie nu dormise de 4 zile, tot strângând la apă să nu se ude prea rău la vecini. Muncă în zadar, că de udat tot s-o udat, ăsta era nedormit, şi mai avea de filmat o nuntă şi a doua zi. Şi afară ploua cu găleata.
În fine, asta o fost pepsi e lângă ce or păţit bieţii ăia de oameni din Maramu' şi Moldova. Şi aici vine acum legătura dintre apă şi solidaritate: nici n-o trecut bine valu' de viitură că pe mail o început viitura de solidaritate. Moldova plânge, aşa că ia puneţi voi, oameni buni, nişte bani în contu' ăsta de-l aveţi pe mail acum, că noi, Popescu şi Georgescu, o să avem grijă să facem nişte fapte bune cu banii voştri. Că uite aşa o să vadă sinistratu' puterea internetului.
Alt mail ne invită să ducem sticle de apă minerala în nu ştiu ce piaţă. Şi uite aşa nişte oameni cu sufletul mare vor aduce fericirea înapoi în viaţa celor loviţi de soartă.

Yeah, right!

Niciun comentariu: